Danish Skanderborg Concert Review

Kendt ansigt hemmelig gæst på Skanderborg

Gæsterne på festivalen fik lørdag en overraskelse, da en kendt, dansk kunstner troppede op på Bøgescenen uden at være annonceret

De musikalske tilbud er mange på årets Skanderborg Festival, hvor både danske kendinge og udenlandske stjerner har underholdt de seneste dage. Bandet Suspekt hældte benzin på festen, og Ozzy Osbourne trissede rundt på scenen til tonerne af gamle Black Sabbath-numre, og fredag kunne feststemte festivalgæster vrikke bagdelen til Medina.

Kid Creole & The Coconuts live at Skanderborg Fest in Denmark Summer 2011

Hemmelig kending
Lørdag kunne festivalen imidlertid også løfte sløret for en kendt dansk kunstner, som ikke stod i programmet. Det var ingen ringere end selveste Aarhus-drengen Thomas Helmig. Han gik på Bøgescenen lørdag eftermiddag til gæsternes store glæde.

- Jeg vil gerne introducere min danske bror, I kender ham godt, hr. Thomas Helmig, råbte den karismatiske frontfigur for Kid Creole and The Coconuts.

Hofterne kom hurtigt på overarbejde hos det begejstrede publikum, da Thomas Helmig sang duetten It’s a wonderful Thing med August Darnell. Helmig lignede en skandinavisk Ricky Martin, som han vrikkede med bagdelen i sit sorte tøj og med en hvid cowboy-hat, solbriller og et overskæg, der ville gøre Kris Kristoffersen syg af misundelse.

- Tak skal I have, lød det fra en Thomas Helmig i hopla, da duetten var afleveret til publikum, der virkede meget veloplagte lørdag eftermiddag på Skanderborg Festival.

Dejlige kokosnødder
Thomas Helmig og Kid Creole, alias August Darnell, havde seværdigt selskab af en flok udenlandske korpiger under navnet The Coconuts. Og i deres meget sparsommme beklædning blev der ikke overladt meget til fantasien. De vrikkede endnu mere end Thomas Helmig, og publikum virkede da også særdeles glade for det labre bekendskab.

Senere lørdag aften gæster Kashmir, svenske Robyn også Bøgescenen.

 

Read original story with other links by clicking here.